Zonwering veranda's • De Boever Aluminium & PVC

Zonwering veranda’s

Offerte aanvragen

Zonwering veranda’s

Via een veranda dak kan er in de warme zomermaanden heel wat warmte binnenkomen. Deze warmte kan je perfect opvangen door een verandazonwering die op het dak langs de buitenzijde wordt geplaatst.

Door het plaatsen van geleiders op de bestaande verandaprofielen kan een doek opgespannen worden over de volledige breedte van de veranda. Dit doek zal motorisch bediend uitschuiven tot de gewenste temperatuur bereikt is.

Onze verandazonwering staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding maar ook door innovatieve technologieën

Een wind-zon automaat is een voorbeeld van een knap staaltje technologie. Dit apparaat meet via sensoren de temperatuur van de zon en de kracht van de wind. Bij een bepaald aantal graden gaat de zonwering automatisch uitschuiven. Eveneens bij teveel wind zal het doek automatisch inschuiven om schade te vermijden.

Op deze manier kom je steeds thuis in een koele veranda en krijgt schade door wind ook geen kans.  

Als HAROL verdeler staan wij garant voor een goed advies & een correcte plaatsing. Neem gerust een kijkje op de website van Harol voor meer inspiratie: www.harol.be

Interesse? Nog vragen? Inspiratie nodig?

Meer professioneel advies nodig?

Bij De Boever Ramen & Deuren zullen we jou altijd met plezier bijstaan in het maken van de juiste keuze voor jouw project. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen voor een persoonlijk contact.

Offerte aanvragen
Facebook Beoordeling
4.9