Windvaste screens • De Boever Aluminium & PVC

Windvaste screens

Offerte aanvragen

Windvaste screens

Windvaste screens, of ook wel fixscreens genoemd, zijn doeken die verticaal uitschuiven vóór het raam aan de buitenzijde. De fixcreens worden bij nieuwbouw situaties bovenop het raam gemonteerd zodat ze aan de buitenzijde niet meer zichtbaar zijn en verstopt zitten achter de gevelsteen.

Heb je toch graag windvaste screens maar ben je niet van plan de ramen te vervangen? Dan bieden wij net zoals voorzetrolluiken ook voorzetscreens aan. Deze worden op de gevelsteen gemonteerd of indien mogelijk tussen de gevelstenen.

Een screen wordt steeds op maat gemaakt en kan gelakt worden in een RAL kleur naar keuze. Ook de kleur en het motief van het doek kan vrij gekozen worden. Er kan zelfs geopteerd worden voor een verduisterende doek. Deze doek laat geen zonlicht meer binnen en combineert dus zo zonwering met het verduisterende effect van rolluiken.

Deze zonwering kan op verschillende manieren bediend worden. Naast stangbediening (manueel) kan er ook gekozen worden voor motorisch bediend met een vaste schakelaar of zelfs op afstandsbediening.

Onze fixscreens staan bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding maar ook door innovatieve technologieën

Een wind-zon automaat is een voorbeeld van een knap staaltje technologie. Dit apparaat meet via sensoren de temperatuur van de zon en de kracht van de wind. Bij een bepaald aantal graden gaat de zonwering automatisch uitschuiven. Eveneens bij teveel wind zal het doek automatisch inschuiven om schade te vermijden.

Op deze manier wordt er een aangenaam binnenklimaat gecreëerd zonder er zelf iets te moeten voor doen.

Interesse? Nog vragen? Inspiratie nodig?

Meer professioneel advies nodig?

Bij De Boever Ramen & Deuren zullen we jou altijd met plezier bijstaan in het maken van de juiste keuze voor jouw project. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen voor een persoonlijk contact.

Offerte aanvragen
Facebook Beoordeling
4.9