Knikarmschermen • De Boever Aluminium & PVC

Knikarmschermen

Offerte aanvragen

Knikarmschermen

Bij warm weer is een knikarmscherm dé ideale verduistering voor uw terras. Dit systeem wordt op de muur geplaatst en schuift horizontaal uit naargelang de gewenste diepte.

Een knikarmsysteem wordt steeds op maat gemaakt en kan gelakt worden in een RAL kleur naar keuze. Ook de kleur en het motief van het doek kan vrij gekozen worden. Van effen kleuren tot een bloem- of streepjesmotief, we hebben het allemaal.

Deze zonwering kan op verschillende manieren bediend worden. Naast stangbediening (manueel) kan er ook gekozen worden voor motorische bediening met een vaste schakelaar of zelfs op afstandsbediening.

Onze knikarmschermen staan bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook door innovatieve technologieën. Een wind-zon automaat is een voorbeeld van een knap staaltje technologie. Dit apparaat meet via sensoren de temperatuur van de zon en de kracht van de wind. Bij een bepaald aantal graden gaat de zonwering automatisch uitschuiven. Eveneens bij teveel wind zal het doek automatisch inschuiven om schade te vermijden.

Geïntegreerde LED verlichting of verwarmingselementen onderaan de knikarm maakt van jouw terras dé gezelligste plaats om te vertoeven.

Als HAROL verdeler staan wij garant voor een goed advies & een correcte plaatsing. Neem gerust een kijkje op de website van Harol voor meer inspiratie: www.harol.be

Interesse? Nog vragen? Inspiratie nodig?

Meer professioneel advies nodig?

Bij De Boever Ramen & Deuren zullen we jou altijd met plezier bijstaan in het maken van de juiste keuze voor jouw project. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen voor een persoonlijk contact.

Offerte aanvragen
Facebook Beoordeling
4.9