Opbouwrolluiken • De Boever Aluminium & PVC

Opbouwrolluiken

Offerte aanvragen

Opbouwrolluiken

Indien u momenteel geen rolluiken heeft maar graag van de gelegenheid gebruik maakt om er toch te plaatsen op het moment dat de ramen vervangen worden, dan is dit het uitgelezen moment.

Opbouwrolluiken zijn te herkennen aan hun afgewerkte & uitstekend geïsoleerde kast die bovenop het raam wordt gemonteerd.

Deze afgewerkte kast kan zo veel mogelijk achter de gevelsteen geplaatst worden maar in tegenstelling tot inbouwrolluiken blijft hier wel nog een deel zichtbaar aan de buitenzijde.

Het voordeel is dat dit rolluik mooi in hetzelfde vlak zit dan het raam en dus niet uitsteekt, maar het nadeel is dat het raam iets lager wordt gemaakt dan voorheen.

Onze opbouwrolluiken bieden wij aan in aluminium en kunnen op verschillende manieren bediend worden.

De meest gekende manier om een rolluik te bedienen is met een lint maar daarnaast hebben wij ook motorisch bediende rolluiken met een vaste schakelaar op de muur of zelfs op afstandsbediening.

De rolluiklamellen zijn standaard in een witte kleur maar de onderlat & de geleiders links en rechts zijn steeds gelakt in dezelfde kleur van de ramen.

Interesse? Nog vragen? Inspiratie nodig?

Meer professioneel advies nodig?

Bij De Boever Ramen & Deuren zullen we jou altijd met plezier bijstaan in het maken van de juiste keuze voor jouw project. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen voor een persoonlijk contact.

Offerte aanvragen
Facebook Beoordeling
4.9