Inbouwrolluiken • De Boever Aluminium & PVC

Inbouwrolluiken

Offerte aanvragen

Inbouwrolluiken

Geniet u ervan om ’s avonds de rolluiken naar beneden te laten of werkt u ’s nachts en kunnen de rolluiken overdag van pas komen?

Inbouwrolluiken worden volledig achter de gevelsteen geplaatst zodat er aan de buitenzijde niets van te zien is. Esthetisch is dit de meest mooie oplossing om rolluiken te plaatsen maar hiervoor moet uiteraard de nodige plaats voorzien zijn.

Onze inbouwrolluiken bieden wij aan in aluminium & PVC en kunnen op verschillende manieren bediend worden.

De meest gekende manier om een rolluik te bedienen is met een lint maar daarnaast hebben wij ook motorisch bediende rolluiken met een vaste schakelaar op de muur of zelfs op afstandsbediening.

De rolluiklamellen zijn standaard in een witte kleur maar de onderlat & de geleiders links en rechts zijn steeds in aluminium én gelakt in dezelfde kleur van de ramen.

Ook de binnenafwerking van het rolluik kunnen wij voor onze rekening nemen.

De opening tussen de muur en het raam aan de binnenzijde wordt volledig geïsoleerd en daarna afgewerkt met een op maat gemaakte rolluikkast.

Interesse? Nog vragen? Inspiratie nodig?

Meer professioneel advies nodig?

Bij De Boever Ramen & Deuren zullen we jou altijd met plezier bijstaan in het maken van de juiste keuze voor jouw project. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen voor een persoonlijk contact.

Offerte aanvragen
Facebook Beoordeling
4.9