Sectionaalpoorten • De Boever Aluminium & PVC

Sectionaalpoorten

Bespaar plaats in uw garage

Offerte aanvragen

Sectionaalpoorten

Doordat een sectionaalpoort verticaal in verschillende panelen naar omhoog gaat bespaart u vooral veel plaats in de garage. De uit staal gemaakte poorten zijn niet alleen heel veilig door een uitgebreid veiligheidspakket, maar zijn ook zeer goed isolerend.

Naast manuele poorten bieden wij ook motorisch bediende poorten aan voorzien van 2 handzenders en een draadloze drukknop die u kan plaatsen aan de binnenzijde van uw garage.

Onze sectionaalpoorten zijn uitermate geschikt voor renovatie of nieuwbouw en bieden wij aan in een RAL kleur naar keuze & verschillende uitvoeringen. Verkiest u vlakke moderne panelen of mag het toch wat landelijker zijn met onze verticaal of horizontaal gelijnde panelen? Er bestaan heel wat verschillende panelen die elk nog eens uitgevoerd kunnen worden in verschillende afwerkingslagen.

Kortom, kiest u voor Stucco, glad gelakt, ruw gelakt of houtnerfmotief, er is voor ieder wat wils.

Interesse? Nog vragen? Inspiratie nodig?

Meer professioneel advies nodig?

Bij De Boever Ramen & Deuren zullen we jou altijd met plezier bijstaan in het maken van de juiste keuze voor jouw project. Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen voor een persoonlijk contact.

Offerte aanvragen
Facebook Beoordeling
4.9